Herberg de Bonte Os
Schermafbeelding 2019-05-05 om 16.39.16

Zin in een heerlijk stukje biefstuk? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Herberg de Bonte Os. Deze herberg ligt aan de voet van de Nieuwe Toren in Kampen. Zij staan in Kampen bekend om zijn liefde voor het bakken van verse biefstukken. Kogelbiefstuk, entrecote, ossenhaas … Maar je vindt er ook gerechten zoals varkenshaas-saté, salades en gerechten van de Vegetarische Slager.

De Stomme van Campen
Schermafbeelding 2019-05-04 om 21.56.46

De Stomme van Campen is een authentiek proeflokaal waar je kunt genieten van mooie speciaalbieren en bijzondere wijnen. Achter het proeflokaal vind je het eetlokaal. Het eetlokaal is gevestigd in een voormalig klaslokaal van de vroegere kunstacademie. Een eigentijdse plek met een huiselijke sfeer waar op culinaire wijze wordt gekookt met lokale producten.

Restaurant Heer en Meester
Restaurant Heer & Meester
Restaurant Heer & Meester

Op het mooiste horecaplein van Kampen vindt u Restaurant Heer & Meester. Hier wordt alles zorgvuldig bereid op houtskool waar de authentieke smaken van vis en vlees geheel tot zijn recht komen. Naast een assortiment mooie wijnen is er ook een ruime keuze in speciaalbieren of laat u verrassen met een Wijn & spijs Proeverij.

 

Casa Egitto
Casa Egitto
Casa Egitto

Casa Egitto is een Italiaans/Argentijns restaurant in de binnenstad van Kampen. Sfeervol en smaakvol, alle vleesgerechten worden traditioneel bereid met een houtskool grill. Hierdoor krijgt het vlees een heerlijke rokerige houtskool smaak. Jong en oud is welkom om ons restaurant en haar huiselijke (‘Casa’) sfeer te ervaren.

De Stadsherberg
Schermafbeelding 2019-05-04 om 22.38.13

Bij de Stadsherberg heeft u een prachtig uitzicht over de Ijssel en de stadsbrug. U kunt hier de gehele dag genieten van een kopje koffie, lunch of een heerlijk diner. Naast een mooie dinerkaart kunt u ook gebruik maken van sharin food; door de koks samengestelde warme en koude voorgerechten geserveerd op etagères.

Restaurant Bottermarck
Bottermarck

Knus, romantisch en een echt huiskamergevoel. Bij restaurant Bottermarck neem je plaats aan één van de tien tafels en kun je ondertussen zien wat de koks bereiden in de halfopen keuken. De gerechten zijn Frans, puur en prachtig om te zien.